Akció!

A teheráni feleség (könyv)

(1 vásárlói értékelés)

2 792 Ft

Rita soha nem úgy képzelte, hogy álmai hercege egy perzsa férfi lesz. Mégis, amint találkoznak, azonnal tudja, hogy a vonzó Ali az igazi.
A lányt ledönti a lábáról az okos, szemtelenül jóképű fiú, aki villamosmérnöknek tanul. Ali hamar elhiteti Ritával, hogy ők egymáshoz tartoznak. A lánynak azonban szembe kell néznie családja és barátai rosszallásával, ugyanis senki nem támogatja Alival kibontakozó kapcsolatát.
Rita kiáll szerelme mellett, majd amikor Ali az egyetem elvégzésével Iránban kap állást, Rita a lánykérésre is igent mond. Munkáját, barátait hátrahagyva követi újdonsült férjét Teheránba.
Külföldi életük azonban a lány várakozásaival ellentétben nem indul zökkenőmentesen. Rita keresi a helyét az európaitól merőben eltérő kultúrában, miközben a férje lassan megváltozik, felfedi előtte valódi arcát. Ali egy új, Rita számára ismertelen oldalát mutatja, és a lány a saját bőrén érzi, hogy a barátainak talán igaza volt, amikor óva intették a perzsa fiútól. A mindennapi konfliktusok és férje megnyilvánulásai próbára teszik a házasságukat, de Rita küzd érte. Hisz abban, hogy Ali gyengéd, mély érzésű férfi. Hogy nem változott meg, és a megpróbáltatásaik ellenére újra boldogok lehetnek.

Vajon a szerelmük mindent kibír?
Mit tűrhetünk el a házastársunktól?Lehet-e igaza egy kultúrának a másik rovására?
A regényt megtörtént események ihlették.

Elfogyott

Kategória:

A teheráni feleség (könyv) termékről 1 értékelés

  1. Havas Réka

    Varázslatos élmény volt, magával ragadott a könyv, mindenkinek ajánlom ezt az igaz történeten alapuló regényt.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük